BENVINGUTS

OH BENVINGUTS, PASSEU, PASSEU, DE LES TRISTORS EN FAREM FUM, QUE CASA MEVA ES CASA VOSTRA, SI ÉS QUE HI HA... CASES D'ALGÚ... ARA JA NO HI FALTA NINGÚ, O POTSER SI... JA ME'N ADONO DE QUE TANT SOLS HI FALTES TU! ... QUALSEVOL NIT POT SORTIR EL SOL...!

dilluns, 1 d’octubre del 2012

Anècdota del primer 1er de BUP

Un dia, desprès del pati, vaig entrar a la classe del 1er de BUP. Quant tothom ja estava assegut a la seva taula s'aixeca el Josep Ma ( no em recordo del cognom, perdoneu-me) i comença a dirigir-se a varis dels seus companys i companyes demanant-lis: Què és el teu sant o el teu aniversari? Les respostes van ser totes negatives. Aleshores ell, molt eufòric, va dir: Doncs feliciteu-me. Perquè avui és el meu aniversari. Tothom va esclatar a riure davant d'aquella sortida i, lògicament, el vam felicitar.
D'això, ben segur que es recorden alguns dels seus companys i companyes; com la Àngela Cruanyes, la Ma Teresa Forcada, la Olga (tampoc recordo el seu cognom), els germans Izquierdo, el Richard Echarri....; perquè el record de la anècdota va durar tot el curs.

Seria bo que algú doni més informació de les anècdotes del primer 1er de BUP.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada